nederlands
français

Ogden


Ogden-CP


34 snaren
1e oct. La - 6e oct. Do

Hoogte
135 cm

Breedte klankbodem
36 cm

Breedte
71 cm

Gewicht
13 kg

prijs incl. btw 3.000€ met een set van hoge poten (10 en 20cm)Een ideale harp voor zowel de professionele folkharpist als voor de beginner. De Ogden van Lyon & Healy is gebouwd met harde esdoorn en met Sitka dennenhout voor het klankbord. Deze samenstelling van hout geeft de Ogden een rijke en resonerende klank die groot genoeg is voor alle soorten optredens. De afmetigen en het gewicht maken de Ogden gemakkelijk transporteerbaar.


Troubadour VI


Troubadour-E-cp


36 snaren
1e oct. Do - 6e oct. Do

Hoogte
166 cm

Breedte klankbodem
38 cm

Breedte
76 cm

Gewicht
17 kg

prijs incl. btw 3.750€Als beste verkopende klepjesharp ter wereld is de Troubadour VI van Lyon & Healy het perfecte instrument voor zowel de beginnende als de meer gevorderde harpist. Deze harp heeft vijf volledige octaven, met snaren die dezelfde afstand en druk ebben als de pedaalharpen van Lyon & Healy. De messingoogjes en het klankbord in Sitka dennenhout geven de Troubadour VI een heldere en volle klank.Prelude


Prelude-W-cp.html


40 snaren
1e oct. Mi - 6e oct. La

Hoogte
163 cm

Breedte klankbodem
38 cm

Breedte
83 cm

Gewicht
19 kg

prijs incl. btw 5.300€Ontworpen voor de concerterende harpist is deze romantische klassieker met een Sitka dennenhouten klankbord voor een rijke, sterke klankkleur. Artistiek vormgegeven met de uitstekende klank en look van een traditionele Lyon & Healy concertharp, de Prelude wordt gekenmerkt door een gelijke snarenafstand en druk als de pedaalharp. De gesculpteerde bronzen kroon en overeenstemmende klauwpootjes sluiten aan bij de elegante lijnen van de gracieuze basis en de verfijnde getekende vorm van de kolom. Verkrijgbaar in natuur-, mahonie- of ebbenhoutafwerking.

Klepjesharpen Darmsnaren


De grote bijzonderheid van deze 3 modellen van Lyon & Healy (Wat ze zo uniek en gegeerd maakt) is dat ze besnaard zijn op dezelfde manier als de grote pedaalharpen. Dezelfde snaren, dezelfde spanning en afstand. Je ervaart de grote harp op deze modellen.


Twijfel je nog om een harp te kopen? Dan kan je er een huren. 
We verhuren uitsluitend nieuwe harpen en bieden aantrekkelijke huurvoorwaarden. Maandelijkse huurprijs: Ogden 40€, Troubadour VI 48€ en Prelude 59€.
De beste kwaliteit voor een zachte prijs. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom (op afspraak).

Tot binnenkort,

Aurélie Guerreiro Viegas

handtekening_aurelie_viegas_harp
Bestelling wordt geladen... Bestelling wordt geladen